Oletko Sinä vuoden 2016 Michelin TestDriver?

Osallistu kisaan ja voita itsellesi upouudet Michelin-renkaat ja unohtumaton VIP-elämys!

Mistä on kyse?

Kampanjan osallistumisaika on päättynyt vuoden 2016 osalta. Lue voittajien rengasarvostelut tästä linkistä! Tervetuloa osallistumaan ensi vuonna!

Motoristeille tarkoitettu Michelin TestDriver -kampanja järjestetään nyt ensikertaa Suomessa! Osallistumalla Michelin TestDriver -kilpailuun, voit saada itsellesi haluamasi upouudet Michelin-renkaat, huippulaadukkaan turvaliivin sekä paikan itsellesi Michelin TestDrivereiden VIP-tilaisuuteen, joka järjestetään syksyllä Tampereella! Renkaat vaihdetaan pyörääsi erikseen sovitussa rengasliikkeessä eikä siitä koidu Sinulle kuluja. TestDriverinä pääset kertomaan renkaiden hyvistä ja huonoista puolista ja täten osallistumaan omalta osaltasi renkaiden kehitystyöhön.

Testikuljettajia valitaan 4 kappaletta per rengastyyppi, eli kokonaisuudessaan testikuskeja valitaan 16 kappaletta. Testikuljettajaksi voit hakea 31.3. saakka ja tuotteiden testausaika kestää heinäkuun loppuun asti. Osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää sekä moottoripyöräilyharrastusta. Lue tarkat ehdot alempaa.

Palkinnot

Renkaat omaksi

Jokainen testikuljettajaksi valittu saa omaan pyöräänsä omaksi uudet haluamansa Michelin-renkaat testiraporttia vastaan. Renkaat vaihdetaan erikseen sovittavassa rengasliikkeessä ilman kuluja. Voit valita palkintorenkaiksi MICHELIN PilotRoad 4 (/GT), MICHELIN Commander 2, MICHELIN Anakee Wild tai MICHELIN Pilot Street Radial -renkaat. Lue malleista lisää alhaalta.

VIP-elämys

Kaikki Michelin TestDriverit kutsutaan VIP-tapahtumaan, joka järjestetään 2.9.2016 Tampereella. VIP-tapahtuma sisältää hotelliyön Sokos Hotel Tornissa, mielenkiintoista ja kevyttä keskustelua moottoripyöräilyyn liittyen sekä VIP-illallisen Näsinneulassa.

TestDriver-turvaliivi

TestDriverit saavat erittäin korkealaatuisen saksalaisen Heldin valmistaman turvaliivin, joka on suunniteltu erityisesti moottoripyöräilyyn. Liivin avulla erotut liikenteessä ja siinä on TestDriver-logo. Liivin arvo on 79 euroa.

Kampanjaan kuuluvat seuraavat Michelin-renkaat

MICHELIN Pilot Road 4 - Rengas joka sai hetkessä valtavan suosion! Pilot Road 4 toimii loistavasti niin kuivalla kuin märällä tiellä. Kulutuskestävyys on kasvanut 20% verrattuna edellisen sukupolven MICHELIN Pilot Road 3 renkaaseen. Samalla ajovakaus ja käsittelyominaisuudet ovat parantuneet. Pilot Road 4 renkaissa yhdistyvät ajonautinto, turvallisuus ja taloudellisuus!

Lue lisää Michelinin sivuilta.

MICHELIN Pilot Road oli legenda, mutta nyt kirjoitetaan tarinat uudestaan! MICHELIN Pilot Street Radialin kilpailuvaltti on muutakin kuin hinta. Uusi teknologia ja suunnittelu tekee ajostasi nautinnollisen ja turvallisen. Hyvä kulutuskestävyys ja erinomainen märkäpito 100% silicapohjaisen kumiseoksen ansiosta.

Lue lisää Michelinin sivuilta.

MICHELIN Commander II pyörii pidempään ilman kompromisseja! Commander II tarjoaa uuden standardin kulutuskestävyydessä: Michelin Commander II –rengas kestää enemmän kilometrejä kuin lähimmät kilpailijansa! Ei kompromisseja märkäpidon, käsiteltävyyden tai ajovakauden suhteen sekä innovatiivinen ja uudenaikainen ulkonäkö.

Lue lisää Michelinin sivuilta.

MICHELIN Anakee Wild - Renkaat maastoon ja maantielle! MICHELIN Anakee Wild tarjoaa vakaan ja miellyttävän ajotuntuman maantiellä ja hyvän käsiteltävyyden maastossa. Renkaassa on erittäin hyvä kulutuskestävyys kaikissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää Michelinin sivuilta.


Kampanjan säännöt ja ehdot

Ikäraja ja ehdot

Miten testaajat valitaan?

Haku- ja testausaika

Testitulosten kirjoittaminen ja lähettäminen

Palkinnot ja niiden omistusoikeus

Henkilötietojen tallennus ja suoramarkkinointi

Mihin tuloksia käytetään?

Kampanjan toteuttaja


Kampanjan osallistumisaika on päättynyt.